Rodi

Zaanse redactie gaat 'On the Rodi' in de Zaanstreek

Redacteur Yvette van der Does (l) en ondernemer Marjan Hoffman (r) in Zaanschap. (Foto: VidV/RM)

WESTZAAN - De meeste organisaties en actieve bewoners van Zaanstad weten het huis-aan-huisblad Zaanstreek op Zondag goed te vinden. Ze houden ons regelmatig op de hoogte van wat er speelt. Maar we staan helaas nog lang niet met iedereen (die daar behoefte aan heeft) in contact. Bovendien willen we op zoek naar nieuwe contacten met een goed verhaal en bieden we hen een platform. Daarom gaat Zaanstreek op Zondag de komende tijd 'On the Rodi'. De redacteuren Daan Ruijter en Yvette van der Does van Rodi Media verlaten tijdelijk hun eigen kantoor om in de haarvaten van de Zaanstreek te gaan flexwerken.


De eerste flexwerkplek waar het tweetal de komende tijd neerstrijkt, is Zaanschap aan Zuideinde 50 in Westzaan. Ondernemer Marjan Hoffman beheert daar een multifunctionele locatie met diverse faciliteiten, waaronder flexwerkplekken, twee bed and breakfasts en ruimten om te vergaderen of te ontmoeten. Marjan heeft Rodi Media een comfortabele ruimte aangeboden met goede wifi en gratis koffie en thee. Vanuit deze flexplek gaat de redactie het dorp Westzaan 'herontdekken'. Wie wonen hier? Wat is er te zien en te beleven? Hoe kan de krant de betrokken mensen die zich actief inzetten voor dit dorp het beste op de kaart zetten?

Marjan heeft de redactie al een flinke waslijst aan informatie en contactpersonen over dit lintdorp gegeven. Westzaners die het interessant vinden om hun activiteiten in de Zaanstreek op Zondag te publiceren of een bijzonder verhaal te vertellen hebben, ontmoeten we graag op locatie. Maak hiervoor een afspraak door te bellen naar redactie On the Rodi: 06-40766621.

Kijk voor meer informatie over flexibel werken bij Zaanschap op: www.marjanhoffman.nl

Artikel geplaatst op dinsdag 16 januari 2018 - 16:50

Foto's
Reacties (2)


Geertruida Smit ongeveer 1 maand geleden

Hallo zou graag informatie willen ivm een reportage maken bij yada yada.
Wat zijn de kosten.

Met vriendelijke groet Geertruida Smit.

Geertruida Smit ongeveer 1 maand geleden

Mijn e mail adres is.
Truialida@gmail.com

Reageer