Rodi

Foto-expositie verlengd

Denise zoekt het mooiste plaatje met haar Nikon D60 vanuit haar voortuin of aan de rand van de dijk. (Foto: Vincent de Vries / RM)

VOLENDAM - De foto-expositie van Denise de Boer in de hal van zorgcentrum De Gouwzee is een maand verlengd. Denise maakt foto’s van zonsopkomsten boven het IJsselmeer; haar dagelijkse uitzicht. De foto’s zijn nu tot en met 24 juni te bezichtigen.


Iedere dag, gedurende een jaar, maakt de Volendamse ‘s morgens een foto van de zon. Het zogeheten 365-dagen project. Inmiddels is dag 284 aangebroken. De mooiste foto’s, tevens met de grootste zorg door Denise ingelijst, zijn door de Volendamse opgehangen in het verpleeghuis. “De bewoners zien elke dag hetzelfde als ik, dus het is voor hun heel herkenbaar.” Maar ook andere geïnteresseerden zijn vrij om De Gouwzee binnen te lopen. De hal van de Gouwzee.is dagelijks geopend van 8.30 tot 20.00 uur aan de Kloosterbuurt 1 in Volendam. Volg Denise via @digidenisetwit en kijk op www.365dagenproject.nl of www.digidenise.com voor meer informatie over de foto’s, bestel- en expositiemogelijkheden.

Artikel geplaatst op woensdag 23 mei 2012 - 15:53

Foto's