Rodi

Gis wat dit is
En win een schotel vis

Weet u wat dit is? (Foto: Bertil van Beek/RM)

In deze tweewekelijkse rubriek van Purmerend op Zondag plaatsen we een fragment van een foto die in Purmerend of omgeving is gemaakt.

Weet u waar dit fragment onderdeel van uitmaakt? Geef voor zondag 3 november de plek, het gebouw of het monument door om kans te maken op een overheerlijke vistraktatie van Volendammer Vishandel H.T.C. de Boer, ter waarde van 35 euro. Het antwoord kan per post worden opgestuurd naar redactie Purmerend op Zondag, onder vermelding van ‘Gis wat het is’, Signaal 4, 1446 XA in Purmerend of per e-mail aan redactiepurmerend@rodi.nl. Vermeld erbij in welke editie de foto staat en vergeet uw contactgegevens niet.
De oplossing van de vorige editie is het paardenhoofd boven de slager op Padjedijk in Purmerend. De winnaar is mevrouw Porsius uit Edam. Gefeliciteerd! Bij het tonen van dit artikel, op vertoon van legitimatie kan de winnaar de visschotel ophalen. Niet gewonnen en toch trek in vis? Wandel dan binnen bij Volendammer Vishandel H.T.C. de Boer, Van Burgplein 15, of Gildeplein 96 in Purmerend.

Artikel geplaatst op zondag 27 oktober 2013 - 09:44